Nieuws

Repetitieweekend MTP 2024

Publicatiedatum: 8 februari 2024

Foto: ‘Stayokay Heemskerk’

Een geslaagd weekend!

Afgelopen vrijdag zijn we met alle deelnemers van de MTP afgereisd naar Heemskerk om te repeteren voor de MTP. Terwijl het orkest repeteerde in kerk de Vrijburcht, gingen de andere disciplines aan de slag in het doolhof van Stayokay Heemskerk, een kasteel op zich.

Disco!

Na een dag hard werken en een heerlijk diner oefenden we gezamenlijk het eindnummer in de Vrijburcht. We mogen geen spoilers geven, maar het belooft groots te worden. De avond vervolgde met een avondspel bij volle maan in de kasteeltuin, gevolgd door een disco waarbij de voetjes van de vloer gingen.

Foto: ‘dansen in de Stayokay’

Hard werken

De volgende ochtend begon met een vroege wekker, verzorgd door begeleiders Thom en Victor, en een muziek box om 7:30 uur. Na het ontbijt liepen we naar de Vrijburcht voor een grote doorloop. Het stuk werd nu voor het eerst in zijn geheel opgevoerd waarbij dans, spel, orkest en koor samen kwamen tot een prachtig geheel! Het harde werk van de afgelopen periode was duidelijk te zien!

Foto: ‘Het orkest en koor’

Foto: ‘Voetjes van de vloer ‘

Foto: ‘De lift’

Foto: ‘serieuze blikken bij de spelers’

We kijken nu al uit naar de voorstellingenweek, waarin we hopen een fantastische voorstelling neer te zetten!

Kaartverkoop MTP

Volgende week gaan we van start met de kaartverkoop! We hebben nog maar iets meer dan een maand voor de voorstellingenweek, dus we raden aan er snel bij te zijn! Het productieteam staat klaar om kaartjes te verkopen op dinsdag, woensdag, en vrijdag tijdens de eerste en tweede pauze.

De data van de voorstellingen zijn als volgt:

  • Donderdag 14 maart om 20:00 uur
  • Vrijdag 15 maart om 20:00 uur
  • Zaterdag 16 maart om 15:00 uur en om 20:00 uur

Een kaartje kost 10 euro.