Decanaat

Decanaat Klas 3 en 4

Je vindt hier informatie over profielen, studiemogelijkheden binnen je profiel, handige links met extra info en veel meer. Het hele overzicht zie je hieronder. Mocht je nog vragen hebben, mail dan aan de decaan klas 3 en 4, Katarzyna (Kasia) Kazimierska: kkazimierska@barlaeus.nl.

Op school te vinden in kantoor 0.9 (links bij de hoofdingang).

Decanaat Klas 5 en 6

In de vijfde en zesde klas is de begeleiding van de decaan ten eerste gericht op gericht op het kiezen van een vervolgopleiding. Ten tweede helpen we leerlingen die voortijdig de school moeten verlaten bij het vinden van een andere school. Tenslotte selecteren we leerlingen voor masterclasses aan de universiteit Leiden (cursus van 4 maanden) en aan de VU (cursus van 4 weken). Er komen ieder jaar nieuwe studierichtingen bij. Het is daarom verstandig om in klas 5 al te beginnen met je te oriënteren.

Enkele belangrijke data: voor 1 mei moet je je aanmelden voor een universitaire studie, maar voor een numerus fixus-studie moet je je al voor 15 januari aanmelden. Voor een numerus fixus-studie zijn je cijfers van klas 5 van belang. Waarom? Dat kun je allemaal lezen op het blog voor het decanaat 5 en 6. Daar vind je ook informatie over studeren in het buitenland, welke studies je kunt volgen met jouw profiel en waar je de agenda met open dagen kunt vinden.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan aan de decaan van klas 5 en 6, Bart de Moor: bdemoor@barlaeus.nl

Op school te vinden in kantoor 0.9 (links bij de hoofdingang).