Oudervereniging

De Oudervereniging van het Barlaeus, waarvan alle ouders automatisch lid zijn, helpt leerlingen zich zo breed mogelijk te ontwikkelen door (extra- curriculaire) activiteiten van leerlingen op het gebied van cultuur, sport en maatschappelijke vaardigheden (financieel) te ondersteunen.

Dankzij de jaarlijkse ouderbijdrage kunnen zo ideeën en activiteiten van docenten, leerlingen en de schoolleiding worden gefinancierd. Denk daarbij aan belangrijke en leuke projecten als de eersteklasmusical (EKM), het European Youth Parliament (EYP), het jaarboek voor de 6e klassers en ‘de droomprijs’. Ook organiseert de oudervereniging in samenwerking met de schoolleiding de jaarlijkse Beroepenmarkt en interessante lezingen.

Met deze actieve bijdrage van de Oudervereniging aan de bijzondere en vormende jaren van alle leerlingen helpt de Oudervereniging het unieke Barlaeus gevoel te behouden voor iedere leerling.

Meer informatie over de activiteiten van de Oudervereniging kunt u vinden op onze website, mailen kan ook op info@barlaeusoudervereniging.nl.